Η φιλοσοφία της επιχείρησής βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η εξασφάλιση μίας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστης εμπειρίας για κάθε πελάτη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας διακατέχεται από την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών υγείας – περίθαλψης υψηλού επιπέδου και είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 24ωρη βάση με σκοπό τη γρηγορότερη ανάρρωση των ασθενών, με σεβασμό, αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση.

Η Γενική Κλινική Ευτύχιος Πατσίδης αποτελεί ένα πρότυπο μοντέλο κλινικής ευρωπαϊκών προδιαγραφών παρέχοντας ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες μέσα σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον.

1982
1982

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει το 1982, όταν ο Δρ. Ευτύχιος Πατσίδης- Νεφρολόγος ίδρυσε την πρώτη ιδιωτική Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στην κεντρική Ελλάδα. Η μονάδα στεγάζονταν στον χώρο της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής «ΣΑΠΚΑ», στη Λάρισα.

1997
1997

Αργότερα, το 1997 , το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής «ΣΑΠΚΑ» άλλαξε, με αποτέλεσμα την μετονομασία της σε Γενική Κλινική «ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.».

2003
2003

Ορόσημο για την επιχείρηση αποτελεί το έτος 2003, όταν η Γενική Κλινική, αλλά και η Μονάδα Αιμοκάθαρσης μεταφέρθηκαν στο συγκρότημα ιδιόκτητων και υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στην περιοχή «Νεάπολη» της Λάρισας.

2008
2008

Το 2008, ο Ευτύχιος Πατσίδης -λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των νεφροπαθών της ευρύτερης περιοχής- προέβη στην ίδρυση Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» στην Καρδίτσα.

2013
2013

Το 2013 ήταν επίσης μία σημαντική χρονιά για την επιχείρηση, αφού ξεκίνησε στη Γενική Κλινική η λειτουργία Ογκολογικού Τμήματος- Μονάδα Χημειοθεραπείας, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πάσχοντες  τόσο στον Νομό Λάρισας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

2023
2023

Σήμερα, η Γενική Κλινική στεγάζεται πλέον σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που τέθηκαν σε λειτουργία τον χειμώνα του 2022, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε λειτουργία καινούργια τμήματα.